Ikonit

Löydä oikeat sukat tarpeeseesi

Ominaisuus ikonit apunasi

Löydät kaikista tuotteistamme keskeisistä ominaisuuksista kertovat ikonit. Ikonien avulla sinun on helpompi löytää tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivat sukat.

Lämpöarvo

Lämpöarvo kuvastaa tuotteen lämmöntuottokykyä sukassa käytetyn päämateriaalin mukaan. Lämpöarvoa määriteltäessä otetaan huomioon myös sukkien paksuuden.

Lämpöarvon 5 -sukat sisältävät reilusti merinovillaa. Sen lisäksi tuotteen rakenteessa ja paksuudessa on otettu huomioon, että nämä sukat on suunniteltu erittäin kylmille keleille.

Lämpöarvon 4 -sukissa on jo reilummasti merinovillaa ja ne ovat loistava valinta kylmiin tai erittäin kylmiin olosuhteisiin. Usein Lämpöarvon 4-tuotteissa on froteepohja, joka luo lisälämpöä.

Lämpöarvon 3 -sukat ovat juuri sopivan lämpöiset päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden. Sukkien päämateriaali on merinovilla, joka lämmittää ja hengittää.

Lämpöarvon 2 -tuotteet on hieman lämmittäviä, sillä ne on valmistettu tyypillisesti puuvillasta, jossa on froteepohja. Nämä rakenteeltaan vahvemmat puuvillasukat on oivallinen valinta urheiluun ja vapaa-aikaan lämpimiin olosuhteisiin.

Lämpöarvon 1 -tuotteet on valmistettu materiaaleista, joiden lämmöntuottokyky on heikko tai se ei ole lainkaan lämmittävä. Tyypillisesti tuotteiden päämateriaali on keinokuituinen, bambuviskoosia tai ohut rakenteisesti neulottua puuvillaa. Valitse Lämpöarvon 1 -sukat viileälle kelille tai urheiluun.

Varren pituus

Varren pituus kertoo havainnollisesti mihin asti sukan varsi ylettyy. Valitse sukan pituus käytössä olevan jalkineen mukaan.

Paksuus

Paksuus ikonista pystyt hahmottamaan sukan fyysistä paksuutta kolmen eri asteen mukaan.

Paksuudeltaan vahvat sukat ovat reilusti paksut. Ne ovat hyvä valinta väljästi tai löyhästi istuvaan kenkään (kuten kumisaapas, vaelluskengät, tactical-käyttöön tarkoitetut maiharit jne)

Medium-paksuuden tuotteet ovat ns. perussukkia vahvemmat. Usein näissä medium-paksuuden sukissa on erilaisia erikoisneulontoja, kuten froteepohja, erilaisia kiristyksiä ja vahvikkeita.

Ohut paksuus on tyypillinen paksuus sukille, joitka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Ne voivat olla materiaaliltaan niin merinovillaa, puuvillaa, bambuviskoosia, kuin keinokuitujakin. Ohuet sukat sopivat käytettäväksi arkeen ja juhlaan tarkoitettujen kenkien kanssa.